Om os

Vi er kort fortalt to specialestuderende ved Copenhagen Business School.
I september 2008 startede vi begge kandidatstudiet Cand.ling.merc på linien Interkulturelle Markedsstudier. Tiden flyver af sted – det gør den jo altid, når man har det sjovt – og nu er vi pludselig i gang med at skrive vores afhandling, der er sidste led på vejen ud i den virkelige verden☺.

Vi har skrevet en del projekter sammen (ofte med fokus på onlinekanalen), og vi interesserer os begge meget for den udvikling vi stadig oplever indenfor marketing og kommunikation. Vi supplerer hinanden rigtigt godt i en opgavesammenhæng, og vi er meget engagerede og har store forventninger til dette ”endelige” stykke arbejde☺.

Her er lidt kort info om vores baggrunde, tag endelig kontakt hvis du/I vil vide mere eller se vores CV (vi bliver jo trods alt snart færdige!)

Charlotte Albrechtsen Christensen

Jeg er 27 år og har en bachelorgrad i Engelsk og Interkulturel Markedskommunikation fra Copenhagen Business School. Jeg har siden 2008 arbejdet hos Danske Spil i marketingafdelingen Corporate Branding &  Consumer Insight, hvor jeg bl.a.  har ansvar for idea management, tracking, kampagne og kommunikationsevalueringer, analyse og forbrugerinsights.

Se min profil og følg mig på

CharlotteAChr

Marie Seebach

Jeg er 26 år og har en bachelorgrad i Engelsk og Interkulturel Markedskommunikation fra Copenhagen Business School. Jeg arbejder hos Microsoft, i deres Consumer & Online afdeling, hvor jeg koordinerer marketingaktiviteter, står for Windows Live nyhedsbrevet og annonceringen af Microsofts egne produkter.

Se min profil og følg mig på

marieseebach



3 responses

24 05 2010
10 06 2010
Simon Bauer

Tak for de pæne ord om Min A-kasses “Jonas”-kampagne. Jeg synes – ikke overraskende – at i rammer hovedet på sømmet 🙂 Tænkte, at hvis i havde behov for lidt baggrund/input/erfaringer fra kampagnen til speciale er i meget velkomne til at kontakte mig – sba@sta.dk.

Kampagnen blev også omtalt i Go Morgen DK i morges

Bedste hilsner – og held og lykke – Simon Bauer, Min A-kasse

12 06 2010
smmspeciale

Vi er glade for du kunne lide indlægget 🙂 Vi synes, det er rigtig flot, nogen tør kaste sig ud i det, og formår at tale videre med folk (også selvom det ikke kun er roser, der kommer) og samtidig synes vi, det virker til budskabet er kommet igennem (tak for linket til Go’ Morgen DK, rigtig spændende at høre dig tale om baggrunden), og tak for tilbuddet, det kunne vi være meget interesserede i, vi sender en mail!

Skriv en kommentar